Így olvasunk mi - IX. Tradíció pályázat regisztráció

Regisztrációs űrlap

A regisztráció keretében jelentkezését is fogadjuk.
A jelentkezését azzal véglegesítheti, hogy tudomásul veszi, és pályaművére vonatkozóan elfogadja az alábbi nyilatkozatot:

Nyilatkozat

A pályázó (eredeti dokumentum benyújtója) egyén/csoport a regisztrációkor és a pályaműve (a dokumentációja) benyújtásával egyidejűleg beleegyezik, hogy a lenti címen szereplő pályaművét a Tradíció Gyűjtőpályázat befogadja, és a zsűrizést követően a Néprajzi Múzeum Etnológiai Archívumába kerül és kutathatóvá válik.

Továbbá kijelenti, hogy munkája eredeti és saját gyűjtésen alapul, és/vagy a dokumentum saját tulajdonában van. A pályázó kötelezi magát arra, hogy a benyújtás napjától kezdve minden ezt követően napvilágot látó publikációjában (nyilvános közlésében, további archívumban való elhelyezés esetén) megjelöli, hogy a pályaműve a Magyar Néprajzi Társaság IX. Tradíció Néprajzi Gyűjtőpályázatán részt vett. A dokumentum szerzője vagy tulajdonosa az átadással egyidejűleg tudomásul veszi a pályázati anyag (eredeti dokumentáció) további és mások általi feldolgozását.

A pályamű (dokumentáció) helyi adattárban, múzeumban való elhelyezése esetén a szerző (tulajdonos) gondoskodik róla, hogy ez a nyilatkozat kísérje a dokumentumot. Ennek érdekében kérjük, nyomtassa ki és/vagy mentse el magának.