2016 Archívum

A Magyar Nemzeti Múzeum tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt a Rómer-emlékév kiadványainak közös bemutatójára.

A Türr István Múzeum két kiállításának megnyitó ünnepére hívunk és várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt.

A tatai Német Nemzetiségi Múzeum és a müncheni Német Történelem és Kultúra Délkelet-Európában Intézet (IKGS) szeretettel meghívják Önt a Nyelvek között Kerekasztal-beszélgetés magyarországi német irodalomról című közös rendezvényükre.

A Magyar Etnokoreológiai Tárasaság, a Szentendrei Szabadtéri Múzeummal, az MTA BTK Zenetudományi Intézettel, az MTA –DE Néprajzi Kutatócsoportjával és a Szegedi Tudományegyetem Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszékével együtt "Néptánc a médiában" címmel konferenciát rendez .

A Szent István Társulat, a Csíksomlyói Ferences Rendház, és az ELTE BTK Néprajzi Intézete tisztelettel meghívja könyvbemutatójára Mohay Tamás: „Istennek kincses tárháza…”  P. Losteiner Leonárd ferences kézirata Szűz Mária csíksomlyói kegyszobráról.

Az ELTE BTK Néprajzi Intézete minden kedves érdeklődőt szeretettel vár legújabb kiadványainak bemutatójára.

A Magyar Néprajzi Társaság tisztelettel meghívja Önt 2016. évi 128. közgyűlésére!

Az MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézetének Etnológiai Műhelye tisztelettel meghívja  BÁLIZS BEÁTA   az MTA BTK Néprajztudományi Intézet  fiatal kutatói ösztöndíjas munkatársának  „Mi a piros, mi a vörös?” A piros-vörös kérdés a néprajzi színkutatás fényében című előadására.