Tájházi Műhely - Ismeretátadás és múzeumpedagógia

A Tájházi Műhely a Magyarországi Tájházak Központi Igazgatóságának és a Magyarországi Tájházak Szövetségének közös rendezvénye, mely elsősorban tájházak vezetőinek, szakmunkatársainak szól. Célunk, hogy a Tájházi Műhely szakmai előadásaival segítsük a tájházak munkáját, melynek a tájházi múzeumpedagógia és ismeretátadás is fontos része. Jelen Tájházi Műhely ezt a témát járja körül a Tájházi TudásTár 4. Tájházaink megújítása – ismeretátadás és múzeumpedagógia című kötet megjelenése alkalmából.

A programon történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát 2021. április 22-én 12 óráig jelezze az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIzc2qsdm3N2iZPxzpSWrPH7htfJh240MBju-JEyeten7XXQ/viewform?usp=sf_link

Figyelem! A rendezvény online formában kerül megrendezésre, részvételi linket csak azoknak áll módunkban küldeni, akik regisztráltak az eseményre. A csatlakozási linket 2021. április 22. 16:00 órakor küldjük e-mailben. A felület 100 fő fogadására alkalmas, melyet a jelentkezés sorrendjében tudunk betölteni.
További információt kérhet a tajhazigazgatosag@skanzen.hu elektronikus címen.