Segíts Heroldnak! – IFIKI Felhívás

A megújult Néprajzi Múzeumban olyan új kiállításokkal várjuk a látogatókat, mint az egyedülálló gyermek- és ifjúsági kiállítás. A tárlat tartalmi alakításában nagy szerepet kapnak a leendő látogatók, akiknek a kiállítással kapcsolatos döntésekbe is jelentős befolyásuk lesz. Az indító kampányban egy tárgy történetét keressük. Herold, a malacfigura nagyon szeretne bejutni a múzeumba, azonban ahhoz, hogy ő is kiállítási tárgy lehessen, történetre van szüksége. A látogatók segítségét abban kérjük, hogy találják ki és meséljék el Herold lehetséges történeteit, majd töltsék fel az  https://ifiki.neprajz.hu weboldalra.
Műfaji megkötés nincs, rajzok, festmények, dalok, versek, novellák, mesék is érkezhetnek, melyeknek beküldési határideje december 31. Az első száz feltöltőt páros belépővel jutalmazzuk, amivel meglátogathatják a 2022-ben megnyíló új kiállításunkat, viszontláthatják alkotásaikat és Heroldot is.

További részletek az https://ifiki.neprajz.hu/userpost weboldalon és az IFIKI Facebook oldalán : https://www.facebook.com/IFIKI-100740755193724