Informális eszmecsere a néprajz helyzetéről a mai Magyarországon

2018. április 4-én Paládi-Kovács Attila és Kósa László akadémikusok kezdeményezésére Bodó Sándor a Magyar Néprajzi Társaság elnöke informális eszmecserére invitálta a szak több elismert képviselőjét.  Mint a legszélesebb kapcsolati hálózattal működő társadalmi beágyazottságú szervezete a hazai szakmai területnek a Magyar Néprajzi Társaság szervezte a találkozót, melynek a Néprajzi Múzeum adott helyet.

Adó 1%

Kérjük, támogassa a Magyar Néprajzi Társaságot adója 1%-ával!
Járuljon hozzá Ön is Társaságunk működéséhez!

Név: Magyar Néprajzi Társaság
Adószám: 19007696-1-41
Megtisztelő támogatását köszönjük!

Meghívó - közgyűlés

A Magyar Néprajzi Társaság tisztelettel meghívja Önt 2018. évi 130. közgyűlésére.

Meghívó

A Magyar Néprajzi Társaság Folklór Szakosztálya és az MTA-BTK Néprajztudományi Intézet Folklór Témacsoportja konferenciát hirdet EMLÉKEK, SZÖVEGEK, TÖRTÉNETEK (Női folklór szövegek) címmel.

Könyvvásár

A MTA BTK Néprajztudományi Intézete és a Magyar Néprajzi Társaság rendkívüli kedvezményekkel árusítja kiadványait a hétvégi XXXVII. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásáron, melyre várunk szeretettel minden kedves könyvbarátot.
A programban Hagyomány és tudomány – könyvbemutató, olvasósarok, vásár néven találhatnak meg bennünket.

Kitüntetések

Áder János, Magyarország köztársasági elnökének megbízásából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere március 15-e alkalmából, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek

Tartalom átvétel