Informális eszmecsere a néprajz helyzetéről a mai Magyarországon

2018. április 4-én Paládi-Kovács Attila és Kósa László akadémikusok kezdeményezésére Bodó Sándor a Magyar Néprajzi Társaság elnöke informális eszmecserére invitálta a szak több elismert képviselőjét.  Mint a legszélesebb kapcsolati hálózattal működő társadalmi beágyazottságú szervezete a hazai szakmai területnek a Magyar Néprajzi Társaság szervezte a találkozót, melynek a Néprajzi Múzeum adott helyet.

Adó 1%

Kérjük, támogassa a Magyar Néprajzi Társaságot adója 1%-ával!
Járuljon hozzá Ön is Társaságunk működéséhez!

Név: Magyar Néprajzi Társaság
Adószám: 19007696-1-41
Megtisztelő támogatását köszönjük!

Meghívó

A Magyar Néprajzi Társaság Néprajzi Gyűjtő szakosztályának vezető tisztségviselői és tagsága tisztelettel meghívják Önt a VI. TRADÍCIÓ Néprajzi Gyűjtőpályázat Ünnepélyes Eredményhirdető Konferenciájára és Kiállítására.

Meghívó - közgyűlés

A Magyar Néprajzi Társaság tisztelettel meghívja Önt 2018. évi 130. közgyűlésére.

FONTOS, MEGKÖZELÍTÉS! A Múzeumban zajló kertfelújítási munkálatok miatt a területen belül parkolni nem lehet, legközelebbi parkolási lehetőséget a Pollack mélygarázs szolgáltat (300 Ft/óra). Gyalogosan az Olasz Intézet felől, a Bródy kapun át és a belső udvaron keresztül érhető el a Közgyűlés helyszíne.

Meghívó

A Magyar Néprajzi Társaság Folklór Szakosztálya és az MTA-BTK Néprajztudományi Intézet Folklór Témacsoportja konferenciát hirdet EMLÉKEK, SZÖVEGEK, TÖRTÉNETEK (Női folklór szövegek) címmel.

Könyvvásár

A MTA BTK Néprajztudományi Intézete és a Magyar Néprajzi Társaság rendkívüli kedvezményekkel árusítja kiadványait a hétvégi XXXVII. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásáron, melyre várunk szeretettel minden kedves könyvbarátot.
A programban Hagyomány és tudomány – könyvbemutató, olvasósarok, vásár néven találhatnak meg bennünket.

Tartalom átvétel